KAJSA INREDER

YOUR INTERIOR IS MY PASSION

Biografi

Har alltid älskat att söka efter den bästa gemensamma nämnaren med färger, stukturer, former, träslag och ljus samt att få ihop allt till en behaglig helhet. Att med dagens krav på miljömedvetenhet låta behoven och inte begären styra är också något som ligger mig varmt om hjärtat. Mötet med människor och deras historier är en självklarhet efter 25 år i servicebranschen och att få hjälpa andra har gått som en rödtråd genom mitt yrkesliv vare sig det har varit som instruktör, pedagog eller ledare.

Jag heter Kajsa Rosén och är certifierad Inredare & homestylist. Har även en Affärsinriktad projektledarutbildning från IHM och 20 års erfarenhet ifrån den privata tjänstesektorn. I grunden har jag en 4-årig högskoleutbildning på Idrottshögskolan i Stockholm och är även väldigt intresserad av hälsa & sport i alla former. Valet av mina arbetsplatser har dessutom alltid varit i vackra miljöer och omgivningar vilket kan ses som en slump men, jag tror inte det. 

På min fritid är jag en hängiven livsnjutare och får min kraft ifrån familjen, dans, skidåkning och allt som har med naturen att göra. Jag verkar i huvudsak i Göteborg med omnejd.